Op zoek naar optimale bescherming van uw groenten, fruit en bloemen? Howitec Netting levert een uitgebreid assortiment gazen en netten, die optimale bescherming bieden tegen externe omstandigheden, zoals regen, insecten en onkruid. Uw kostbare gewassen beschermen tegen indringers doet u met een net op maat!

Bescherm uw gewassen

Tijdens het rijpen van uw fruit, het groeien van uw groenten en het telen van uw bloemen komt het groeiproces vaak in het geding door externe omstandigheden. Denkt u maar eens aan de wisselende weersomstandigheden, zoals zon, regen, wind, hagel en vorst. Harde wind kan uw bloemen knakken en zorgen voor veel stof en vuil. Ook insecten, vogels en andere dieren vinden het heerlijk om rond te dolen tussen uw gewassen. En vergeet ook zeker de kracht van onkruid niet. Een ondoordringbaar net maakt het moeilijk om uw kostbare gewassen te bereiken.

Altijd de juiste maat

Wij denken graag met u mee om zo de beste en meest duurzame netoplossing voor uw agro-toepassingen te vinden. Het assortiment bestaat uit een ruim scala aan netten en gazen, die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Tevens kunnen onze netten en gazen speciaal op maat gemaakt worden in ons eigen confectieatelier. Zo heeft u altijd de juiste maat om uw gewassen goed te beschermen. Ieder net is voorzien van eigen toepassingsmogelijkheden en biedt uitstekende kwaliteit.

Neem contact met ons op

Howitec Netting levert alle netten en gazen uitsluitend via toeleveranciers binnen de land- en tuinbouw. Uiteraard kunnen wij u als eindgebruiker ook in contact brengen met een van onze dealers. Heeft u vragen over een type net of wenst u nadere productspecificaties, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.