U vindt in ons assortiment niet enkel standaard netten en gazen voor uw toepassingen, ook kunt u elk type net geheel naar wens laten maken. Howitec Netting voorziet daarmee in de behoefte van de klant en biedt zo een volledig nettenprogramma met standaard confectiematen en op maat gemaakte netten voor veel verschillende toepassingen. Deze netten zijn stevig, duurzaam en bieden dezelfde kwaliteit als onze standaard geleverde netten. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.

De vele mogelijkheden

Heeft u specifieke eisen wat betreft kleur, maat of omvang van een net of gaas, dan kunnen wij elk type net voor u op maat maken. In ons eigen confectieatelier in Bolsward is het mogelijk om alle netten en gazen af te werken op iedere gewenste maat.

Hier worden de netten aangepast op uw wensen en eisen en eventueel voorzien van ieder type randafwerking en bevestigingshaken en –ogen. Ook kunt u doorgeven welke kleur net u voor ogen heeft en hoe groot de maasruimte bijvoorbeeld moet zijn.

De voordelen van een op maat gemaakt net

Op maat gemaakte netten en gazen hebben als voordeel dat deze producten exact aansluiten op uw toepassing en u altijd de juiste hoeveelheid gaas voorhanden heeft. Of u nu een gaas of net zoekt voor het op afstand houden van dieren en insecten, het beschermen van vee en gewassen tegen harde wind, het ventileren van ruimtes, het afschermen van doelen bij elke sport of het beschermen van ladingen tijdens het transport, Howitec Netting biedt u een complete nettenservice.