Op zoek naar optimale bescherming voor het afdekking van uw lading? Howitec Netting levert naast een uitgebreid assortiment gazen en netten, ook verschillende soorten netten en kleden voor de industrie & transport
sector.

Bescherm uw lading

Het wetboek schrijft het volgende voor met betrekking tot het vervoeren van ladingen
Artikel 5.18.6
1.De lading of delen daarvan moeten zodanig zijn gezekerd dat deze onder normale verkeerssituaties, waaronder begrepen volle remmingen, plotselinge uitwijkmanoeuvres en slecht wegdek, niet van het voertuig kunnen vallen.
2.Losse lading ten aanzien waarvan het gevaar bestaat dat deze of delen daarvan tijdens het rijden van het voertuig vallen, moet deugdelijk zijn afgedekt.
Hiervoor heeft Howitec Netting diverse afdekmaterialen in het assortiment, zoals aanhangernetten, containernetten en diverse gaaskleden in zowel monofilament als gecoat materiaal.

Altijd de juiste maat

Wij denken graag met u mee om zo de beste en meest duurzame netoplossing voor uw toepassing te vinden. Tevens kunnen onze netten en gaaskleden speciaal op maat gemaakt worden in ons eigen confectieatelier. Zo heeft u altijd de juiste maat om uw gewassen goed te beschermen. Ieder net is voorzien van eigen toepassingsmogelijkheden en biedt uitstekende kwaliteit.

Neem contact met ons op

Howitec Netting levert alle netten en gazen uitsluitend via toeleveranciers. Uiteraard kunnen wij u als eindgebruiker ook in contact brengen met een van onze dealers. Heeft u vragen over een type net of wenst u nadere productspecificaties, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.